Welkom bij SalveCoaching

Salve Coaching helpt ook bij onzekerheid

ONZEKERHEID


Zit je jezelf vaak in de weg terwijl je weet welke kant je op wilt?
Voel je je niet prettig bij commentaar, zelfs als het positief bedoelt is?
Zit je soms te worstelen tussen onzekerheid en instinct/gevoel?

Een beetje onzekerheid af en toe is helemaal niet verkeerd, iedereen is wel eens onzeker over de meest uiteenlopende dingen, van uiterlijk tot prestatie. Daar is natuurlijk niks mis mee, behalve als het stilletjes je dagelijkse leven gaat bepalen.

Mensen hebben de neiging zichzelf vaak anders te zien . Zo kan iemand die door iedereen mooi gevonden word, zichzelf juist lelijk vinden. Of iemand die ondanks dat hij/zij duidelijk gewaardeerd wordt door de werkgever toch iedere dag kritiek op zichzelf heeft.
Dat kan onzekerheid zijn maar je kunt ook een laag zelfbeeld hebben. Beiden liggen in ieder geval erg dicht bij elkaar, het één versterkt het ander. Als je merkt dat onzekerheid jezelf, je werk, je omgeving of je relatie op een negatieve manier gaat beïnvloeden wordt het in ieder geval wel tijd om het allemaal eens onder de loep te leggen en jezelf te bevrijden van deze last.

“ Wat maakt jou onzeker, wat zie je in anderen, wat zie je in jezelf ”"Wat maakt jou onzeker, wat zie je in anderen, wat zie je in jezelf", zijn vragen die je jezelf kunt stellen, de kunst is om er een zo eerlijk mogelijk antwoord op te geven. We gaan samen de kern van jouw onzekerheid bereiken en ik zal je zelfs laten zien hoe je dit kunt gebruiken om helder en puur te blijven, je leert op een eerlijke manier naar jezelf te kijken, kortom: onzekerheid los je niet op maar je maakt er je instrument van!