Welkom bij SalveCoaching

Salve Coaching

WAAROM IK JOU KAN HELPEN:


Ervaringsdeskundige

Het woord zegt het eigenlijk al, door mijn eigen verleden met o.a. huiselijk geweld en burn-out heb ik erg veel geleerd wat betreft herstel en zelfgroei. De ervaringen die ik mede door vallen en opstaan heb opgedaan hebben me zeer waardevolle lessen geleerd die ik nu met passie en overtuiging door wil geven.


Mijn motivatie

Hoewel ik niemand toewens wat me is overkomen mag ik tot op zekere hoogte stellen dat het voor mij uiteindelijk een goede leerschool is geweest. Het heeft mijn inzicht wat betreft werken aan herstel, het vinden van je eigen kracht en zelfvertrouwen enorm versterkt en daar haal ik nu juist mijn inspiratie en motivatie vandaan. Daarom voelde de keuze deze praktijk op te zetten als vanzelfsprekend, negatieve ervaringen omzetten in een positief doel, voor andere mensen!


"Vechten voor jezelf in plaats van met jezelf"Sommige aspecten van het proces zijn nu eenmaal niet uit boeken te halen en zijn vaak beter te begrijpen als je ze zelf beleefd hebt, zodat je precies weet waar iemand op dat moment mee zit, waar diegene staat tijdens het proces of in welke emotionele achtbaan hij of zij zit. Op deze manier kan ik jou gericht begeleiden naar een goed inzicht, meer zelfvertrouwen en dus een succesvol herstel, in welke fase je ook zit op dat moment.


Zelf vechten

Tijdens mijn herstelproces heb ik steeds zelf aan de bel getrokken, al betekende het dat ik het gevecht weer aan moest gaan. Hierdoor herken ik de signalen, de valkuilen en weet daar op tijd op in te grijpen. Het grootste gevecht wat ik ooit heb gevoerd is ondanks alles toch met mezelf geweest, je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen, en leren voor jezelf te vechten in plaats van met jezelf.


Wat ik doe:

Wat ik in ieder geval NIET doe is je vertellen wat je stap voor stap moet doen, het is namelijk de bedoeling dat jij zelf gaat leren aanvoelen en inzien wanneer en waarvoor jij keuzes maakt, voor JEZELF. Wat ik dus WEL doe is je inzicht en zelfvertrouwen versterken, dit houdt in dat je zowel op therapeutisch als visueel vlak gaat ontdekken waar je persoonlijke grenzen liggen en hoe je ze kan bewaken.